MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE
септембар 03, 2010, 05:33:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: MAS RELI JE ZAVRŠEN ! OKO 1.800 KILOMETARA KROZ GRADOVE SRBIJE I DELOM KROZ REPUBLIKU SRPSKU. NEZABORAVNO DRUŽENJE, UTISKE I FOTOGRAFIJE SA RELIJA MOŽETE VIDETI NA SLEDEĆIM STRANAMA  :     MAS RELY

WEB   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: MK "IL PARADISO" ISTOCNO SARAJEVO III MOTO SKUP 19.20.21.06(JUN)2009.  (Pročitano 1450 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
NOCA
Vozi da sve vidis i da te svi vide!
Moderator
Bajker Bez Granica
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #45 poslato: јун 19, 2009, 10:30:32 »

Zoki, vi ste prava ''napast,, i unistitelji prasica....
Sačuvana
Squi
Clan UO MAS-a
Administrator
Bajker Bez Granica
*
Van mreže Van mreže

Rade-Squi

« Odgovor #46 poslato: јун 19, 2009, 12:44:37 »

Prvi talas iz Lazarevca je krenuo njih 12, oko 13,00 krece drugi talas njih 4, i sutra verovatno jos 5. Prase mora biti nase. Grin Grin

Aha... al malo sutra... to cemo videti kad se prebrojimo...  Tongue Grin
Sačuvana
Gnjat
Clan UO MAS-a
Predstavnik kluba
Totalni Moto Manijak
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: јун 20, 2009, 09:21:10 »

Aha... al malo sutra... to cemo videti kad se prebrojimo...  Tongue Grin
Lazarevac i Velika Plana podelise  sta je sa erama, jeste li se prebrojali Grin Cry
Sačuvana
Šeki
Bajker Bez Granica
Van mreže Van mreže

Honda CBR 900 RR

« Odgovor #48 poslato: јун 21, 2009, 06:24:36 »

Stigli pre jedno sat vremena sa skupa! Ubi kiša sve vreme, nije popuštala ni tren. Ali isplatilo se!
 Skup je bio vrhunski, domaćinima i organizatorima svaka čast, sve pohvale. Čist primer kako se to radi. Slike će verovatno postaviti Vudu.
 Još da dodam, da mi je drago što su svi skupovi klubova MAS-a, na kojima sam bio, za čistu desetku. Samo napred.
Sačuvana
Squi
Clan UO MAS-a
Administrator
Bajker Bez Granica
*
Van mreže Van mreže

Rade-Squi

« Odgovor #49 poslato: јун 21, 2009, 07:11:08 »

Evo i od mene par slika sa mob-teleta...
Petak, Ivta i Smedervci svaćaju do mene (Užice) na "anakondu" (ladnu iz frižidera) kratak predah i nastavljaju za SA...

Subota jutru... Sarajlije su odlično organizovali kamp i prostor, ljubazni kao i uvek, sve čestitke za MK IL PARADISO.  

Zaista imresivan šator sve s'lusterima i patosom...  Grin vidi se da nisu štedeli para da se mi dobro osećamo...  Smiley

Leva i desna ruka MK IL PARADISO...  Wink  Stizala je da se pita sa svima da pomaže u šanku a osmeh nije skidala sa lica...  Grin

Subota oko 13h krećem na skup u Inđiji da podelim flajere i postere za naš skup u Užicu...
Putanja, Sarajevo, Sokolac. Han Pjesak, Vlasenica, Zvornik,Loznica, Šabac, Ruma, Inđija...  Grin
Romanija je procvetala, prelepi pejzaži ostavljaju bez daha... Shocked  A asfalt onaj grubi, naši motori i gume prosto obožavaju...  Grin
Sve preporuke za ovaj putni pravac, obilje krivina, dobar grip,  prelepa priroda, dobri i prijatni ljudi (Mire sa Han Pjeska, bajker)...
obavezno svratiti...  Smiley

Pogled levo... Shocked

Front... Shocked

Desno...  Shocked  ups... vanzemaljac...  Grin

Negde oko Vlasenice stižem Gligu iz NS... vozimo zajedno do graničnog prelaza kod Loznice gde on nastavlja prema Bjeljini...
Reče da će postaviti slike sa svoje ture na forumu..  Smiley

Ostale slidže su iz Inđije... Uglavnom.. ja i "deda kawa" smo okrenuli preko 700km za dva dana i suvi došli kući sinoć oko 23h...  Shocked Grin
Sačuvana
vudu
Administrator
Ultimate Biker
*
Van mreže Van mreže

BMW R 1100RT

« Odgovor #50 poslato: јун 21, 2009, 08:58:18 »

Sto rece Shecki, od skupa do skupa sve bolja organizacija na radost svih nas clanova MAS-a,ali i svih bajkera dobre volje!
 Istocno Sarajevo i IL PARADISO  VRH !!!
 U prilog tome govori i cinjenica da je vec u petak bilo prisutno preko 700 motora,a mi koji smo stigli oko 21h jedva nadjosmo,u inace velikom kampu,mesto da postavimo satore !
 Gostoprimstvo i dobra volja na svakom koraku,sve organizovano gotovo idealno,muzicki sadrzaj za svaciji ukus... ma jednostavno sve NAJ,NAJ  Grin

A sad malo fotki !

Romanija moze da deluje zaista pitomo  Shocked

Sa prijateljima iz Bratunca sa kojima zajedno dodjosmo,videsmo i jedva zivi ostasmo  Grin

Usputno osvezenje "rogonjom" u skladu sa prirodom Wink

Subotu pre podne smo iskoristili da odemo do vrela Bosne !

O atmosferi na skupu slike najbolje govore  Cheesy

A onda je oko ponoci pocela da pada kisa i evo jos ne prestaje  Sad
 Mnogima prokisnuse satori pa na sebe obukose mokre stvari,na bas ne prijatnoj temperaturi ! Bilo je i problema sa paljenjem motora,pa je bilo gurke na sve strane !

Nista nas ne moze iznenaditi  Cool

Romanija zna da bude i ne bas tako pitoma  Shocked
 Steta sto nismo ovekovecili maglu koja se mogla "nozem seci",a koja nas je pratila ne samo preko Romanije,vec i preko Debelog brda !

Skoro pred kucom,mokri,promrzli ali PREZADOVOLJNI  Grin

MK "IL PARADISO" potpuni RESPECT !!!

Sačuvana

VALJEVSKA PODVALA
PEDJA SOKO
Predstavnik kluba
Dobar Vozac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: јун 21, 2009, 09:57:23 »

Hvala momci,trudili smo se,i drago nam je sto je sve proslo kako treba!
Sačuvana
Squi
Clan UO MAS-a
Administrator
Bajker Bez Granica
*
Van mreže Van mreže

Rade-Squi

« Odgovor #52 poslato: јун 21, 2009, 10:09:15 »

Hvala momci,trudili smo se,i drago nam je sto je sve proslo kako treba!

Xe xe xe... "trudili"...  pa vi niste normalni, bilo je tako dobro da prelazi u preterivanje...
  Sram vas bilo....  Grin Kiss  treba sad ispratiti ovaj kvalitet,  icon_scratch već vidim koji skup će biti
  najbolji ove godine...  Grin
Sačuvana
Rendi
Ultimate Biker
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: јун 21, 2009, 10:42:21 »

Vise mi se kao po pravilu svideo petak nego subota. Organizatori su se stvarno potrudili da nista ne nedostaje . Odlicna organizacija ali u nedelju kad krenusmo kucama definitivno najebasmo na kisi neprestano do Cacka a o hladnoci da ne pricam , dosao sam kuci bolestan i promrzo. Neko rece da je Romanija lepa ne sumnjam ali po ovoj kisi i magli nikom se ne bi svidela.
Sačuvana

vudu
Administrator
Ultimate Biker
*
Van mreže Van mreže

BMW R 1100RT

« Odgovor #54 poslato: јун 21, 2009, 11:20:39 »

Sačuvana

VALJEVSKA PODVALA
pedja
Vozac
*
Van mreže Van mreže

HONDA CBR 600 f

« Odgovor #55 poslato: јун 22, 2009, 12:27:01 »

IL PARADISO SVAKA CAST I SVE POHVALE.  Vrijedilo je i da se pokisne
Sačuvana

Ivta
Ultimate Biker
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: јун 22, 2009, 09:20:37 »

Odličan skup,odlično organizovano,sve pohvale organizatorima,prosto sam zaboravio da sam se vratio po kiši.
Hvala Rade (Squi) na gostoprimstvu i anakondi (ostao bi ja još i popio neku al navalili ovi na mene ajd,pa ajde...) i najviše mi beše krivo što si otišao u subotu jer je u subotu uveče bilo vrh i pored kiše koja je padala.
SVAKA ČAST PEDJI I MOMCIMA IZ KLUBA SKUP JE BIO EXTRA,ŽIVELI 

Jos nismo stigli a BUBI je vec PAO u Visegradu na pumpi

Petak vece,kratko druzenje sa Radetom koji odjuri sutradan u Indjiju ,a bas nam je falio i ne zna sta je propustio u subotu vece

Nikola KAWA  i Rendy stari vuk

Doktor je konacno shvatio da je SUZUKI motor njegovog zivota i velike smo muke imali da ga "skinemo sa motora,uhvatio se sa dve ruke i nepusta covek  Roll Eyes

Skup je bio odlican i toliko je raspolozenje bilo dobro tokom vikenda da nema zamerki.

Pozdrav iz Smedereva i dobro nam dosli kad god ste u blizini!
« Poslednja izmena: јун 23, 2009, 01:07:11 Ivta » Sačuvana

http://extrem-mk.com

SRBIJA  SMEDEREVO   SUZUKI
lazarevic
Suvozac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: јун 22, 2009, 01:02:08 »

Samo sa slika se vidi kakav je skup bio. Mene boli srce sto nisam isao. Ali makar je predsednik mog moto kluba dosao. Znam da se proveo prelepo. Tek veceras da vidimo slike i da nam preprica utiske sa skupa.
Sačuvana

Sta se to beli? Jel to pao sneg u Jagodini i to u sred leta??? A NE TO SU BALCAN BOYS!!!!!
GoranVojska
Nedostizni Vozac
Van mreže Van mreže

Vozim dokle mogu ikoliko hocu

« Odgovor #58 poslato: јун 22, 2009, 04:11:48 »

PEDJO SOKOLE samo reci hvale za gostoprimstvo,za osecaj da si sa SVOJIMA ,za odlicno organizovan skup,za prelepu turu koju preporucujemo svima.Postavio si visoke standarde za organizaciju moto skupova,i tesko da ce neko da ti pridje za 5 mesta.Kisu ne komentarisem posto ostaje u senci lepih stvari.
Sačuvana

Suzuki Bandit 1200s
GoranVojska
Nedostizni Vozac
Van mreže Van mreže

Vozim dokle mogu ikoliko hocu

« Odgovor #59 poslato: јун 22, 2009, 04:18:29 »

VEEEEEEEELIKI poz za VUDU-a RENDIJA,ZORANA ACU KOLETA ZUCU I SVE KOJE BIH NABROJAO ALI JE MALO MESTA DA SVE STANE.IL PARADIZO DRAGI STE NAM GOSTI UVEK KAD VAS PUT NANESE U OKOLINI JAGODINE.
Sačuvana

Suzuki Bandit 1200s
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE © 2010
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
 Vesti
Apel svim Moto Klubovima da se nedeljom ne toči alkohol na Moto Susretima... -=- Moto klub MIDNIGHT RIDERS vas poziva ! - OTKAZANA -=- Pomoc bratu Djurdju iz Jagodine ! -=- PREMEŠTENA: Protestna voznja do rts-a -=-